BEHANDELINGEN

Basis behandeling

Nagels knippen/frezen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, nagelomgeving schoonmaken en voeten insmeren. 

 

€25,50

Basis behandeling + voetmassage

Nagels knippen/frezen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, nagelomgeving schoonmaken en voeten insmeren door middel van voetmassage. 

 

€30,50

Deelbehandeling

Bijvoorbeeld alleen nagels knippen of eelt verwijderen. 

 

€12,50

Voetmassage

Massage van zo'n 20 minuten waarbij u heerlijk tot rust kunt komen. 

 

€19

 

Pedicure behandeling met gellak

 

Dit bestaat uit een basis pedicure behandeling inclusief gellak. gellak is een soort van nagellak die uit word gehard onder een uv of led lamp. dit is stoot en kras vast en blijft tot zo'n 4 tot 6 weken mooi zitten.

 

€39,50

 

Gellak (handnagels)

Gellak is een soort van nagellak die uithard onder een UV of LED lamp. Dit is stoot en kras vast en blijft tot zo'n 2 tot 4 weken mooi zitten.

(geen nagel verlenging)

 

€34

 

Gellak (teennagels)

Gellak is een soort van nagellak die uithard onder een UV of LED lamp. Dit is stoot en kras vast en blijft tot zo'n 4 tot 6 weken mooi zitten.

 

 

€23

 

Verwijderen gellak handen

Het verwijderen van gellak op handnagels. 

 

 

 €12

 

Nagels lakken

Nagels lakken met eigen nagellak

 

 

€7

 

Reconstructie

 Ik gebruik een speciaal ontwikkelde gel voor de voeten. Deze heeft een trekkracht in zich die met de juiste behandeling een schimmel uit de nagel kan trekken. Ook is het vanwege de trekkracht goed te gebruiken bij ingegroeide nagels omdat de gel de nagel als het ware naar boven trekt. Ook voor het meer cosmetische oogpunt is het mogelijk bij bijvoorbeeld een traumanagel. 

 

Vraag gerust voor meer informatie. 

 

Grote teen €850

Kleine teen €6

 

Wanneer het om meerdere tenen gaat word er een speciale prijs gemaakt.