BEHANDELINGEN


Basis behandeling

Nagels knippen/frezen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, nagelomgeving schoonmaken en voeten insmeren. 

 

€28,50

Basis behandeling + voetmassage

Nagels knippen/frezen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, nagelomgeving schoonmaken en voeten insmeren door middel van voetmassage. 

 

€33,50

Kinder behandeling

 

Regelmatig krijg ik de vraag of dat er kindjes mee mogen. Ze vinden het zo leuk om te horen dat papa of mama naar de pedicure gaat en bijvoorbeeld nagellak krijgt of de nagels worden geknipt en lekker worden ingesmeerd. Dit houd dus in dat ik de nagels knip, recht vijl en eventueel nagellak aanbreng en insmeer. Dit is ook zeker een tip want zo zien de kinderen als iets leuks ipv dat ze er bang van worden. 

 Let op! Mocht het gaan om ingegroeide nagels of likdoorns dan word het gezien als een normale basis behandeling. 

€9

inclusief nagellak 

€15

Deelbehandeling

Bijvoorbeeld alleen nagels knippen of eelt verwijderen. 

 

€15,50

Voetmassage

Een heerlijke voetmassage van zo'n 20 minuten. 

 

€20

Pedicure behandeling met gellak

 

Dit bestaat uit een basis pedicure behandeling inclusief gellak. gellak is een soort van nagellak die uit word gehard onder een uv of led lamp. dit is stoot en kras vast en blijft tot zo'n 4 tot 6 weken mooi zitten.

 

€39,50

 

Gellak (handnagels)

Gellak is een soort van nagellak die uithard onder een UV of LED lamp. Dit is stoot en kras vast en blijft tot zo'n 2 tot 4 weken mooi zitten.

(geen nagel verlenging)

 

€35

 

Manicure

 

Een behandeling waarbij de nagelriemen worden  verwijderd. De nagel mooi in vorm word gevijld zodat uw nagels er weer mooi uitzien. 

 

€20

Gellak (teennagels)

Gellak is een soort van nagellak die uithard onder een UV of LED lamp. Dit is stoot en kras vast en blijft tot zo'n 4 tot 6 weken mooi zitten.

 

 

€26,50

 

Verwijderen gellak handen

Het verwijderen van gellak op handnagels. Dit wanneer u alleen het verwijderen wilt. Inclusief de behandeling gellak op de handen komt het te vervallen. 


(Van een andere salon verwijder ik geen product op de handen) 

 

 

 €18,50

 

Verwijderen gellak voeten 


Wanneer het in mijn salon ook is aangebracht zijn hier geen kosten aan verbonden. Wanneer je het in een andere salon of zelf hebt gedaan en door mij het eraf wilt laten halen kost dit. 


€5 

Reconstructie

 Ik gebruik een speciaal ontwikkelde gel voor de voeten. Deze heeft een trekkracht in zich die met de juiste behandeling een schimmel uit de nagel kan trekken. Ook is het vanwege de trekkracht goed te gebruiken bij ingegroeide nagels omdat de gel de nagel als het ware naar boven trekt. Ook voor het meer cosmetische oogpunt is het mogelijk bij bijvoorbeeld een traumanagel. 

 

Vraag gerust voor meer informatie. 

 

Grote teen €8,50

Kleine teen €6,50

 

Wanneer het om meerdere tenen gaat word er een speciale prijs gemaakt.